Skip to content
Vaegnägijatele

Kulinaaria OÜ ressursitõhususe investeering

Investeeringu käigus soetab Kulinaaria OÜ uue salati pakkeliini. Kulinaaria OÜ muudab tootmist efektiivsemaks läbi tooraine kasutuse vähendamise tänu uute tehnoloogiate kasutusele võtmisele. Salati tooraine kasutus paraneb 1,7% võrra ja toodangumaht kasvab 20%.

Toetuse saaja Kulinaaria OÜ
Valdkond Ressursitõhusus
Maakond Harju maakond
Rahastaja Euroopa Regionaalarengu Fond (ERDF)
Projekti maksumus 530150.00 €
Toetuse summa 132538.00 €
Projekti number 2014-2020.4.03.20-0570
Rahastamise aasta 2020
Taotlusvoor Ettevõtete ressursitõhususe investeeringud väikeprojektid II
Projekti staatus Lõpetatud
The website encountered an unexpected error. Please try again later.